fbpx

Σήμερα δίνουμε διμέτωπο αγώνα κατά της απάθειας και της αδιαφορίας των πολιτών και κατά του εκφασισμού, που και τα δύο προωθεί ο κ. Μητσοτάκης, παρατήρησε μεταξύ άλλων η Ρένα Δούρου στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε στην Κατερίνη, που ήταν ο τρίτος σταθμός της περιοδείας της στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου.

Οι ευρωπαϊκές εκλογές μπορεί να μην αλλάξουν κυβέρνηση τη Δευτέρα 10 Ιουνίου όμως είναι κρίσιμες. Σε αντίθεση με το ΠΑΣΟΚ και τη Ν.Δ που αντιμετωπίζουν την ευρωκάλπη ως εθνικό έξιτ πολ, ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ της δίνει την πραγματική της σημασία. Είμαστε ξεκάθαροι. Δίνουμε έναν σπουδαίο αγώνα γιατί ξέρουμε πως αυτές οι εκλογές είναι κομβικές, βάζουν τις βάσεις για την αλλαγή”, παρατήρησε στη συνέντευξη Τύπου μαζί με τους Διονύση Ζαρώτη, Συντονιστή της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ Πιερίας και Θανάση Γκούνα, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής. Η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ αναφέρθηκε ειδικά στην αποστολή των τοπικών ΜΜΕ, υπογραμμίζοντας ότι αποτελούν “ανάσα δημοκρατίας”.

Νωρίτερα βρέθηκε στον πεζόδρομο της Κατερίνης, όπου συνομίλησε με πολίτες και επισκέφθηκε το εκλογικό περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. “Στις 9 Ιουνίου κάνουμε το πρώτο βήμα για την πατρίδα μας. Λέμε ‘όχι’ στην κυβέρνηση του 41%, την κυβέρνηση της αλαζονείας και της αδιαφορίας, λέμε το πρώτο ‘ναι’ για καλύτερη ζωή τώρα”.

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Δίου – Ολύμπου

Αργότερα, με αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ, είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Δίου-Ολύμπου, Βασίλη Γερολιόλιο και τον Αντιδήμαρχο Δημοτικής Ενότητας Δίου, Αθ. Καλαϊτζή. Η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ αποτελείτο από τους Δ. Ζαρώτη, συντονιστή της ΝΕ Πιερίας και τα μέλη της ΝΕ, Γ. Παπαδημητρίου, Αθ. Μαλλιάρα, Γεωργία Παπαδημητρίου, τον συντονιστή της ΟΜ Λιτοχώρου Γ. Μαυρομάτη και τα μέλη Μιχ. Πρόκοβα, Θωμά και Βασιλική Καρτσιώτη.

Πριν από λίγες μέρες βρέθηκε στο δήμο ο κ. Πρωθυπουργός, μάλιστα ο δήμαρχος του παρέδωσε και υπόμνημα με τα προβλήματα της πόλης. Ο κ. Πρωθυπουργός έβγαλε και φωτογραφίες από τη βόλτα του στους δρόμους της πόλης δείχνοντας κάτι το αποκαλυπτικό. Ότι ο κ. Μητσοτάκης αντιμετώπισε την πόλη ως … ντεκόρ στην προεκλογική του εκστρατεία”, παρατήρησε η Ρένα Δούρου. “Τίποτε δεν είναι τυχαίο. Η δεξιά κυβέρνηση αντιμετωπίζει ως… ντεκόρ γενικά την Τοπική Αυτοδιοίκηση, ως προέκταση της κεντρικής κυβέρνησης, ιμάντας εκτέλεσης των αποφάσεων που λαμβάνονται στο Μέγαρο Μαξίμου. Η δική μας αντίληψη για την αποστολή της ΤΑ είναι απόλυτα διαφορετική. Πιστεύουμε στην ανάγκη μιας ισχυρής ΤΑ, με πόρους και αρμοδιότητες, για την εμβάθυνση της τοπικής δημοκρατίας, την προώθηση του κράτους δικαίου, τη συμβολή της σε ένα πρότυπο βιώσιμης ανάπτυξης του τόπου”.

Το βράδυ η Ρένα Δούρου πήρε μέρος σε κομματική εκδήλωση σε καφέ της Κατερίνης.

Share This