fbpx

Η κρυφή αντικοινωνική ατζέντα της ΝΔ, όπως αποκαλύπτεται, στην οικονομία, την υγεία, μαρτυρά την αναξιοπιστία και την υποκρισία μιας αυτοδύναμης, ανεξέλεγκτης Δεξιάς εξουσίας. Μια προοπτική που δίνουμε αγώνα να ανατρέψουμε”, παρατήρησε μεταξύ άλλων η Ρένα Δούρου, υποψήφια βουλεύτρια ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Β2 Δυτικού Τομέα Αθήνας, κατά την περιοδεία της σήμερα στη Βοιωτία. Στην περιοδεία μετείχαν οι υποψήφιες βουλεύτριες Γ. Πούλου, Β. Κατσιφή ο πρ. βουλευτής Ν. Θηβαίος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος, Ι. Μελισσάρης, ο συντονιστής της ΝΕ Βοιωτίας, Γ. Ηλίας, η Λ. Χρήστου μέλος της ΝΕ Βοιωτίας, οι συντονιστές των ΟΜ Λειβαδιάς και Διστόμου, Β. Κακοσαίος και Γ. Μίχα αντίστοιχα, το μέλος της ΚΕ, Ελ. Γεωργαντά, κα.

Η Ρένα Δούρου έκανε περιοδεία στο κέντρο και την αγορά της Λιβαδειάς. “Είμαστε σήμερα στη Λιβαδειά, όπως είμαστε, με επικεφαλής τον Πρόεδρο Αλέξη Τσίπρα, σε όλη την Ελλάδα, για να επικοινωνήσουμε αδιαμεσολάβητα την εναλλακτική προοδευτική πρόταση εξουσίας, το ρεαλιστικό και κοστολογημένο πρόγραμμά μας για ισχυρό ΕΣΥ, δημόσια παιδεία, προστασία της πρώτης κατοικίας, του εισοδήματος, της εργασίας. Όλα όσα μια ισχυρή δεξιά κυβέρνηση με λευκή επιταγή την ερχόμενη Κυριακή, θα υπονομεύσει όπως ξεκίνησε να κάνει τα τελευταία τέσσερα χρόνια”, είπε η Ρένα Δούρου.

Αργότερα επισκέφθηκε το Γενικό νοσοκομείο Λιβαδειάς όπου συναντήθηκε με τον Διοικητή, Αθ. Τσαντήλα καθώς και με μέλη του Σωματείου των εργαζομένων.

Συγκεκριμένα την πρόεδρο Ευ. Κλάδου, την αντιπρόεδρο, Ζ. Τζούβαλη, το μέλος του ΔΣ Β. Κωτσαδά, και τον ιατρό Γ. Ζελενίδη. Στο επίκεντρο της συνάντησης με τους εργαζόμενους βρέθηκαν τα αιτήματά τους για την ανάγκη επαρκούς στελέχωσης του Νοσοκομείου καθώς, όπως επισήμαναν οι εργαζόμενοι, υπάρχουν 200 κενές οργανικές θέσεις σε πολλά τμήματα, ενώ οξυμένα είναι και τα κτιριακά προβλήματα.

Η περιοδεία της Ρένας Δούρου ξεκίνησε με επίσκεψη στο Μουσείο Θυμάτων Ναζισμού στο Δίστομο και συνάντηση με τον Δήμαρχο Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας, Γ. Σταθά, τους Αντιδημάρχους Γ. Πάστρα, Χ. Αλμπάνη, Ν. Ζάκκα (μέλος της ΝΕ Ευβοίας) καθώς και την Υπεύθυνη του Μουσείου Αμ. Παπαϊωάννου.

Στο ρόλο του Μουσείου αναφέρθηκε η Ρ. Δούρου σημειώνοντας στο βιβλίο των επισκεπτών ότι “έχει ιδιαίτερη αποστολή. Όχι απλά να κρατήσει άσβεστο το κεράκι της μνήμης. Αλλά και να θυμίζει τα αυτονόητα. Ότι δικό μας είναι το χρέος να δίνουμε παντού και πάντα τον αγώνα κόντρα σε κάθε μορφής έκφραση του νεοναζισμού. Να μην επιτρέψουμε στο σκοτάδι να πάρει το μέρος του φωτός”. Ακολούθησε περιοδεία στην αγορά του Διστόμου.

Η περιοδεία ολοκληρώθηκε με συνέντευξη της Ρένας Δούρου στο μεσημεριανό Δελτίο Ειδήσεων του STAR Κεντρικής Ελλάδας και τη δημοσιογράφο Θ. Παληού.

Share This