fbpx

Ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ βρίσκεται σταθερά στο πλευρό των εργαζομένων, βάζοντας πάνω από όλα την ανάγκη για δικαιοσύνη παντού, κόντρα στις αντεργατικές ρυθμίσεις, τη διάλυση των συλλογικών συμβάσεων εργασίας, την απαξίωση του ΣΕΠΕ, την ιδιωτικοποίηση της επικουρικής ασφάλισης και την ανεξέλεγκτη ακρίβεια, που όλα έχουν την υπογραφή Μητσοτάκη” παρατήρησε σήμερα από την Πετρούπολη η Ρένα Δούρου υποψήφια βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Β2 Δυτικού Τομέα Αθήνας και μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου.

Εμείς δεν κάνουμε πολιτική με συμβουλές επικοινωνιολόγων, κάνουμε πολιτική με τους εργαζομένους, τους νέους και τις νέες, τους συνταξιούχους και τους πολίτες, για τον τόπο μας. Μαζί στις 21 Μαΐου, δημιουργούμε νέα προοπτική για την αλλαγή και την ελπίδα”.

Με μέλη της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ Πετρούπολης, η Ρένα Δούρου επισκέφθηκε αρχικά το αμαξοστάσιο του Δήμου Πετρούπολης και συνομίλησε με εργαζόμενους, που περιέγραψαν τον αγώνα τους για τη διατήρηση των συμβάσεών τους που λήγουν τον Ιούνιο, την ανάγκη ένταξης των εργαζόμενων στη διαχείριση των απορριμμάτων στην κατηγορία των βαρέων και ανθυγιεινών. Παράλληλα έθεσαν και το μείζον πρόβλημα της υπολειτουργίας του ΕΦΚΑ Πετρούπολης (πρώην ΙΚΑ) – ένα σύγχρονο κτίριο, χωρίς στελέχωση, άδειο κέλυφος, ως αποτέλεσμα της αποστροφής της κυβέρνησης Μητσοτάκη για το Δημόσιο σύστημα υγείας.

Κατόπιν η Ρένα Δούρου με τα μέλη της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ Πετρούπολης επισκέφθηκαν την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Πετρούπολης, όπου μίλησαν με εργαζόμενους.

Τέλος, μαζί με τον Παντελή Μόσχο, Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραγωγών Λαϊκών Αγορών, η Ρένα Δούρου περιόδευσε στην Κεντρική Λαϊκή Αγορά της Πετρούπολης και μίλησε με παραγωγούς και καταναλωτές. Η συζήτηση επικεντρώθηκε στα ζητήματα της ακρίβειας, της δυσκολίας των καταναλωτών να προμηθευθούν βασικά προϊόντα, του υψηλού κόστους παραγωγής, της πτώσης του τζίρου των παραγωγών. Όλα αποτελέσματα της ακραίας νεοφιλελεύθερης διακυβέρνησης του τόπου από την κυβέρνηση της ΝΔ του κ. Μητσοτάκη.

Share This