fbpx

Απέναντι στην επικίνδυνη, ανεύθυνη και ανεπαρκή πολιτική της Κυβέρνησης Μητσοτάκη που πεισματικά αρνείται την ενίσχυση του συστήματος δημόσιας υγείας, του μόνου αναχώματος στην πανδημία, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σταθερά διεκδικεί τη στήριξη του ΕΣΥ. Στο πλαίσιο αυτό η Νομαρχιακή Επιτροπή Δυτικής Αθήνας διεκδικώντας το Νοσοκομείο Αγίας Βαρβάρας να χρηματοδοτηθεί και να προχωρήσουν άμεσες προσλήψεις για τη στελέχωσή του, οργάνωσε σήμερα κινητοποίηση στην είσοδο του Νοσοκομείου.

Διεκδικούμε το αυτονόητο μέσα στον σημερινό υγειονομικό ζόφο. Το Νοσοκομείο που είχε κλείσει ο κ. Γεωργιάδης στα σκληρά μνημονιακά χρόνια, είναι σήμερα ανοικτό αλλά χωρίς προσλήψεις χωρίς χρηματοδότηση από την Κυβέρνηση, δεν μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους πολίτες που δοκιμάζονται σκληρά. Η Κυβέρνηση οφείλει να το καταστήσει άμεσα ουσιαστικά λειτουργικό. Δεν είναι πολυτέλεια, αλλά ανάγκη για την προστασία των πολλών. Εκείνων που η Κυβέρνηση στοχοποιεί, με τις διχαστικές της πολιτικές, απαξιώνοντας διαρκώς τα δημόσια Νοσοκομεία και επιρρίπτοντας μονίμως τις ευθύνες στον ΣΥΡΙΖΑ”, παρατήρησε η Ρένα Δούρου.

Καθημερινά οι πολίτες της περιοχής, οι ασθενείς και οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου “Αγία Βαρβάρα” ζουν την εγκατάλειψή τους, είτε πρόκειται για κτίρια είτε για εξοπλισμό.

Σήμερα η Δύναμη Ζωής στην Περιφέρεια Αττικής διεκδικεί την ολοκλήρωση της ανακαίνισης των κτιρίων, καθώς και των διαδικασιών που έχουν καθυστερήσει για τα 8 μηχανήματα τεχνητού νεφρού και για τον υπόλοιπο σχετικό εξοπλισμό, στο πλαίσιο του προγράμματος που είχε δρομολογήσει ως Διοίκηση της Περιφέρειας, για τη στήριξη όλων των Νοσοκομείων του ΕΣΥ στην Αττική.

Share This