fbpx

Προγραμματική Σύμβαση υπέγραψαν η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και ο Δήμαρχος Αιγάλεω, Δημήτρης Μπίρμπας, με αντικείμενο τη «Μελέτη διευθέτησης του ρέματος Κατσαρού – Παπαφλέσσα στην περιοχή Αγίου Κωνσταντίνου», προϋπολογισμού 34.277,54 ευρώ με ΦΠΑ, με τη χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής.
Η μελέτη αφορά στην αντιπλημμυρική προστασία της περιοχής Αγίου Κωνσταντίνου του Δήμου Αιγάλεω, με τη διασφάλιση της συνεχούς και αδιάλειπτης λειτουργίας του υφιστάμενου ρέματος Κατσαρού – Παπαφλέσσα. Ειδικότερα, αντικείμενο της μελέτης είναι η αποκατάσταση της διατομής του ρέματος από την οδό Γρηγοροπούλου έως και την οδό Ιερολοχιτών, και τη διευθέτηση της τοπικής στένωσης στη διασταύρωση των οδών Ελβετίας και Αθηνάς (έναντι του 10ου Δημοτικού Σχολείου).
Για την εκπόνηση της μελέτης απαιτείται η σύνταξη τριών επιμέρους μελετών: Μελέτη Υδραυλικών Έργων, Μελέτη Τοπογραφίας και Γεωτεχνική Έρευνα και Μελέτη. Τέλος, την ανάθεση εκπόνησης της μελέτης, την υπογραφή σύμβασης με τον ανάδοχο καθώς και την παραλαβή της σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις και προδιαγραφές, αναλαμβάνει ο Δήμος Αιγάλεω.

Share This