fbpx

Το έργο με αντικείμενο την «Επισκευή – ενίσχυση αίθουσας ενόργανης γυμναστικής αποδυτηρίων και γραφείων του Δημοτικού Κέντρου Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Αιγάλεω», δρομολόγησαν με την υπογραφή της σχετικής Προγραμματικής Σύμβασης, η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, και ο Δήμαρχος Αιγάλεω, Δημήτρης Μπίρμπας. Πρόκειται για έργο συνολικής δαπάνης 244.000 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) που χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους της Περιφέρειας.
Στόχος είναι η βελτίωση και η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του Δήμου με την ενίσχυση της λειτουργικότητας και την πιστοποίηση της καταλληλότητας του Δημοτικού Κέντρου Αθλητισμού και Πολιτισμού, για την εξασφάλιση της ασφαλούς λειτουργίας του με την κατάλληλη προσαρμογή στη νέα ισχύουσα νομοθεσία. Ακολούθως, το έργο αναμένεται να ενισχύσει τις υπηρεσίες αθλητισμού προς τους πολίτες, καθώς και να συμβάλλει στην κοινωνικοποίηση των παιδιών και στην ψυχοσωματική τους ανάπτυξη και υγεία.
Ειδικότερα, θα πραγματοποιηθούν οικοδομικές εργασίες για την επισκευή και την ενίσχυση της αίθουσας ενόργανης γυμναστικής και των πέριξ λειτουργικών χώρων (γραφείων, αποδυτηρίων κ.α.), συνολικής επιφάνειας περίπου 989 μ2, καθώς και οι απαραίτητες ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες, σύμφωνα με την τεχνική περιγραφή της σχετικής μελέτης. Οι παρεμβάσεις θα γίνουν στο Δημοτικό Κέντρο Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου που βρίσκεται εντός του Άλσους Αιγάλεω (Μπαρουτάδικο), πλησίον των οδών Σουλίου και Σίφνου, στο οικοδομικό τετράγωνο 779.
Τέλος, σημειώνεται ότι το έργο θα δημοπρατηθεί και θα εκτελεσθεί από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Αιγάλεω.

Share This