fbpx

Προγραμματική Σύμβαση υπέγραψαν σήμερα η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και ο Δήμαρχος Περάματος, Γιάννης Λαγουδάκης, με αντικείμενο το έργο “Συντήρηση και ανακατασκευή στίβου στην περιοχή Πρόνοια Περάματος”, συνολικού προϋπολογισμού 186.000 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 23%).
Το έργο, η εισήγηση του οποίου είχε εγκριθεί ομόφωνα από το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους της Περιφέρειας Αττικής και αφορά στην αντικατάσταση του υφιστάμενου συνθετικού τάπητα στο γήπεδο στίβου στην περιοχή Πρόνοια Περάματος, με συνθετικό ελαστικό τάπητα, σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Γ.Γ.Α.
Όπως είχαν τονίσει στην εισήγησή τους στο Περιφερειακό Συμβούλιο, στην οποία είχαν παραθέσει και φωτογραφικό υλικό, τόσο ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Γιώργος Γαβρίλης, όσο και ο Δήμαρχος Περάματος Γιάννης Λαγουδάκης, ο υφιστάμενος τάπητας του στίβου είναι σε αρκετά σημεία φθαρμένος, ενώ ένα μεγάλο κομμάτι του έχει ξηλωθεί τελείως. Επίσης, είναι αρκετά φθαρμένος ως και ανύπαρκτος ο τάπητας της σφαιροβολίας. Παράλληλα, και οι δύο πολιτικοί άνδρες, αναφερόμενοι στην αναγκαιότητα του έργου, εστίασαν στο γεγονός ότι το συγκεκριμένο γήπεδο είναι το μοναδικό στάδιο που υπάρχει στον Πειραιά και το μόνο που μπορούν οι πολίτες να χρησιμοποιήσουν για δραστηριότητες στίβου.
Το έργο θα εκτελεστεί στην περιοχή Πρόνοια του Δήμου Περάματος και αναμένεται να αναβαθμίσει την περιοχή αυτή που πλήττεται από την ανθρωπιστική και οικονομική κρίση κυρίως λόγω των μεγάλων συγκριτικά ποσοστών ανεργίας που παρουσιάζει.

Share This