fbpx

kid's athletics 1
Στις αθλητικές εκδηλώσεις του προγράμματος Kid’s Athletics, που πραγματοποιήθηκαν στην Έκθεση Βιβλίου στο Πασαλιμάνι, παρευρέθηκε χθες η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, η οποία απένειμε αναμνηστικά διπλώματα σε όλους τους συμμετέχοντες. Την εκδήλωση, που διοργάνωσε ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με τις Περιφερειακές Ενότητες Πειραιά και Νήσων, παρακολούθησαν, εκτός της Περιφερειάρχη, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, Θεόδωρος Σχοινάς, οι Αντιπεριφερειάρχες Πειραιά Γεώργιος Γαβρίλης και Νήσων Παναγιώτης Χατζηπέρος, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Γεώργιος Αλεβιζόπουλος και Μαρία Λαμπρίδου, εκπρόσωποι φορέων και πλήθος κόσμου.
Σκοπός της εκδήλωσης, στην οποία υπήρξε μεγάλη συμμετοχή παιδιών ηλικίας έως 11 ετών, είναι να εξοικειωθούν τα παιδιά με τα αθλήματα του στίβου, αγωνιζόμενα υπό την καθοδήγηση εξειδικευμένων προπονητών.
Σημειώνεται δε, ότι η συγκεκριμένη εκδήλωση εντάσσεται στο πρόγραμμα αθλητικών δράσεων, που διοργανώνονται από τις Περιφερειακές Ενότητες Πειραιά και Νήσων, στον χώρο της 29ης Έκθεσης Βιβλίου, στο Πασαλιμάνι καθώς το περίπτερο της Περιφέρειας Αττικής είναι αφιερωμένο στον Αθλητισμό και υποστηρίζεται, καθημερινά, από διακεκριμένους αθλητές και αθλήτριες, εργαζόμενους στην Περιφέρεια Αττικής.
Το επόμενο διήμερο, Πέμπτη 25 και Παρασκευή 26 Ιουνίου, είναι αφιερωμένο στη Ρυθμική Γυμναστική καθώς την Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί επίδειξη του αθλήματος από νεαρές αθλήτριες των συλλόγων ΔΑΣ Δραπετσώνας και ΑΣ Ηετίων και την Παρασκευή στο περίπτερο της Περιφέρειας Αττικής θα βρίσκονται Ολυμπιονίκες του αθλήματος για να συνομιλήσουν με επισκέπτες της Έκθεσης.

Share This