fbpx

Δήλωση της υποψήφιας Περιφερειάρχη Αττικής, επικεφαλής  του συνδυασμού «Δύναμη Ζωής», Ρένας Δούρου, με αφορμή τη Διεθνή Εβδομάδα για το Σεβασμό στη Γέννα:
 
«Τιμώντας τη σημασία  της Διεθνούς Εβδομάδας για το Σεβασμό στη Γέννα, συναντήθηκα με γυναίκες, επαγγελματίες και μητέρες από την Αττική, οι οποίες με ενημέρωσαν εκτενώς για την κατάσταση της περιγεννητικής φροντίδας στην Περιφέρεια Αττικής και τη χώρα μας.
Όλοι οι πολίτες δικαιούνται μια ζωή με αξιοπρέπεια. Ειδικότερα μάλιστα οι γυναίκες που γεννούν και δίνουν ζωή, είναι άξιες σεβασμού και φροντίδας. Και εμείς, ως κοινωνία πολιτών, οφείλουμε να δημιουργήσουμε συνθήκες σεβασμού και να προσφέρουμε την απαιτούμενη φροντίδα.
Η περιφέρεια Αττικής δεν θα αδιαφορήσει για τις ανάγκες στα νοσοκομεία, τις κλινικές και τις δομές περιγεννητικής υγείας. Για να συμβάλλει η Αττική, η μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας μας, στο να γίνει η Ελλάδα, από δακτυλοδεικτούμενη, ευρωπαϊκό πρότυπο φροντίδας της κάθε οικογένειας. Γιατί τα παιδιά, η νέα γενιά, είναι το μέλλον μας.»

Share This