fbpx


Η υποψήφια για την περιφέρεια Αττικής, Ρένα Δούρου, μιλά στο Κόκκινο για τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις αλλά και για ζητήματα της περιφέρειας.  
Η Ρένα Δούρου, υποψήφια για την Περιφέρεια Αττικής με την περιφερειακή παράταξη “Δύναμη Ζωής” μίλησε στο Κόκκινο για τις τελευταίες εξελίξεις μετά την υπόθεση Μπαλτάκου αλλά και ζητήματα που απασχολούν την περιφέρεια Αττικής ενόψει και της δημόσιας διαβούλευσης που διοργανώνει αύριο η παράταξη για την οδική ασφάλεια.
“Δεν πέσαμε από τα σύννεφα” σχολιάζει για την αποκάλυψη των μυστικών συνομιλιών που είχε ο πρώην γενικός γραμματέας της κυβέρνησης Παναγιώτης Μπαλτάκος με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη.
Όσον αφορά τον αγώνα για την περιφέρεια, η υποψήφια περιφερειάρχης επισημαίνει ότι “όσο κι αν γίνεται προσπάθεια για να παρουσιαστεί ότι εδώ ψάχνουμε για καλούς διαχειριστές, η μάχη για την περιφέρεια Αττικής παραμένει πολιτική” και προσπαθεί να εξηγήσει ότι “η περιφέρεια δεν είναι απλά ένας μεγαλύτερος διαχειριστής από τον δήμαρχο αλλά στην πολιτική που ακολουθεί η περιφέρεια αποτυπώνονται οι κεντρικές πολιτικές στη χώρα μας” και έχει προεκτάσεις και στα ζητήματα που απασχολούν την περιφέρεια όπως η διαχείριση των απορριμάτων.
Καταλήγει λέγοντας ότι “η περιφέρεια οφείλει και πρέπει να έχει λόγο για την κοινωνική πολιτική, τον τουρισμό, τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις” και καλεί τους πολίτες να συμμετέχουν στη δημόσια διαβούλευση για την οδική ασφάλεια που οργανώνει η παράταξή της αύριο Δευτέρα 7 Απρίλη στο Αμφιθέατρο του Υπουργείου Μεταφορών, Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε, Παπάγου, δίπλα στο σταθμό ΜΕΤΡΟ «Εθνική Άμυνα». – See more at: http://stokokkino.gr/article/7261/R-Dourou-I-maxi-gia-tin-perifereia-Attikis-einai-politiki#sthash.EVqbLyIv.dpuf

Share This