fbpx

Marconi 961Συνέντευξη της Ρένας Δούρου στο Marconi Radio 96.1 FM
Εκπομπή “Συμβαίνει Τώρα” του Αντώνη Κουμιώτη,
22/12/2011

“Το καλή χρονιά όταν δεν είναι σύντομο ανέκδοτο ηχεί ειρωνικά. Είναι εξόχος προκλητικό, ένας ολόκληρος πολιτικοδημοσιογραφικός μικρόκοσμος να ασχολείται αυτή την στιγμή με την διαδοχή στο ΠΑΣΟΚ, τις εσωκομματικές διαφορές, το όραμα του κ. Χρυσοχοΐδη ή το όραμα του κ. Σαχινίδη…”, δήλωσε νωρίτερα, μιλώντας στο “Marconi Radio 96,1 F.M.” του Βόλου και στην εκπομπή “Συμβαίνει Τώρα” του Αντώνη Κουμιώτη, η Ρένα Δούρου, μέλος της Π.Γ. και υπεύθυνη Ευρωπαϊκής Πολιτικής, του Συνασπισμού.

“Σε μία κρίσιμη περίοδο όπως είναι τούτη που βιώνει και η πατρίδα μας και η ΕΕ και ολόκληρος ο κόσμος, εμείς ασχολούμαστε με τις πιρουέτες και τις ρητορικές ακροβασίες υπουργών, οι οποίοι, θα μου επιτρέψετε να μιλήσω λαϊκά, όπως λέει το ανέκδοτο, ανακαλύπτουν ότι έχουν ένα ελάφι στον ώμο τους.

Ανακαλύπτουν λοιπόν ότι τα τελευταία 2 χρόνια, τα οποία ήταν σε νευραλγικές θέσεις, ψήφισαν το 1ο μνημόνιο, ψήφισαν το μεσοπρόθεσμο, επικροτούσαν τη δανειακή σύμβαση, τώρα που βλέπουν τα ποσοστά στις δημοσκοπήσεις και τη δημοφιλία τους να κατακρημνιζεται, τώρα που δεν είναι σε θέση να πάνε να φάνε σε ένα εστιατόριο, ανακαλύπτουν ότι κάνανε λάθος.

Μονάχα που το λάθος τούτο δεν το πληρώνουν οι ίδιοι, είδαμε και τα πόθεν έσχες τους.

Το πληρώνει η χήρα συνταξιούχος, το πληρώνει ο νέος που είναι αναγκασμένος να μεταναστεύσει, το πληρώνουμε όλοι οι εργαζόμενοι που βλέπουμε τους μισθούς μας από μήνα σε μήνα να μειώνονται και να μειώνεται και η αγοραστική μας αξία. Άρα με ένα συγνώμη δεν καθαρίζουν”.







Share This