fbpx

Με τη Διοίκηση του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών και Αλιείας (ΟΚΑΑ) συναντήθηκαν σήμερα η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά, Γιώργος Γαβρίλης. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη αγορά συγκέντρωσης και διανομής προϊόντων στη χώρα, με 330 επιχειρήσεις και 2.500 εργαζομένους.
Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε το σχέδιο ανάπτυξης της επόμενης πενταετίας με βασικό πυρήνα την ανάπλαση της κεντρικής αγοράς και τη διεύρυνση του δικτύου αγορών του Οργανισμού, με πρώτο έργο την Ιπποδάμεια Αγορά στον Πειραιά σε συνεννόηση με τους φορείς της πόλης.
Στη συνέχεια έγινε συνάντηση με τον Σύνδεσμο Εμπόρων της Κεντρικής Λαχαναγοράς Αθηνών, κατά την οποία συζητήθηκε η ανάγκη αναβάθμισης των υποδομών καθώς και αντιμετώπισης του παραεμπορίου.
Η Περιφέρεια Αττικής θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό των επαγγελματιών των Κεντρικών Αγορών, για τον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμισή τους.
Το παρών έδωσαν οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι: Βασιλική Λάσκαρη – Κρασοπούλου, Μαρία Λαμπρίδου, Γιώργος Αλεβιζόπουλος, Μαλάμω Αποστολοπούλου, Ειρήνη Μεταξά και Γιάννης Μοίρας.

Share This