fbpx

Η Περιφέρεια Αττικής, έχοντας ως βασική αρχή την προαγωγή της ισότιμης πρόσβασης και συμμετοχής των συμπολιτών μας με νοητική αναπηρία στον αθλητισμό, τον πολιτισμό, σε κάθε έκφανση της καθημερινής ζωής, στήριξε για μία ακόμη φορά μία σημαντική αθλητική διοργάνωση των Special Olympics Hellas.
Πρόκειται για τη διεξαγωγή των Πανελλήνιων Αγώνων Ρυθμικής Γυμναστικής Special Olympics 2018 που πραγματοποιήθηκαν χθες, Πέμπτη 21 Ιουνίου στο Ολυμπιακό Κέντρο Πυγμαχίας «Γιώργος Στεφανόπουλος» στο Περιστέρι, στο πλαίσιο της διοργάνωσης του “COSMOGYM Festival & Contest”.
Ξεχωριστές αθλήτριες αγωνίστηκαν σε μπάλα, στεφάνι, σχοινάκι, κορίνες, κορδέλα και στο σύνολο, σε μία γιορτή αθλητισμού στην οποία μετείχαν, μεταξύ άλλων, οι αφοσιωμένες προπονήτριές τους και οι σπουδαίοι εθελοντές των Special Olympics Hellas. Κατά τη διάρκεια των αγώνων πραγματοποιήθηκε και επίδειξη προγραμμάτων Unified, όπου αθλήτριες των Special Olympics Hellas αγωνίστηκαν μαζί με αθλήτριες – φοιτήτριες της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Τους αγώνες παρακολούθησε ο εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος για ζητήματα αθλητισμού, Σπύρος Πάντζας.

Share This