fbpx

Αγώνα δρόμου 5 χιλιομέτρων και περίπατο 2 χιλιομέτρων στον χώρο του Πεδίου του Άρεως, με τίτλο “ΟΠΑ Run”, συνδιοργανώνουν την Κυριακή 6 Μαΐου 2018 (ώρα 10.30 π.μ. και 9.30 π.μ. αντίστοιχα με σημείο εκκίνησης το άγαλμα του Βασιλέως Κωνσταντίνου), η Περιφέρεια Αττικής σε συνεργασία με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Την ημέρα του αγώνα μετά την ολοκλήρωση των απονομών που θα πραγματοποιηθούν στις 11.30 π.μ., θα ακολουθήσει συναυλία την οποία θα «ανοίξει» η Φιλαρμονική του Δήμου Αθηναίων και θα ακολουθήσουν άλλα γνωστά μουσικά σχήματα.
Κατά τη χθεσινή συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα δρόμου “ΟΠΑ Run”, η Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθηνών, Ερμίνα Κυπριανίδου επισήμανε μεταξύ άλλων:
«Στόχος μας οι δράσεις αυτές να αθροίζονται μαζί με την ανάταξη των υποδομών στη γενικότερη προσπάθεια αναβάθμισης του Πάρκου, έτσι ώστε μέσα από τον πολιτισμό και τον αθλητισμό να ενισχυθεί η επισκεψιμότητά του.
Η συνεχής δαιμονοποίηση και στοχοποίηση προβληματικών περιοχών επιτείνει και δεν βοηθά στην αντιμετώπιση των υπαρκτών προβλημάτων».

Share This