fbpx

Προγραμματική Σύμβαση υπέγραψαν η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και ο Δήμαρχος Πεντέλης, Δημήτρης Στεργίου – Καψάλης με αντικείμενο την υλοποίηση της μελέτης με τίτλο «Σύνταξη μελέτης για τις παρεμβάσεις ανανεώσιμων πηγών ενέργειας σε αθλητικούς χώρους στο Διασχολικό Αθλητικό Κέντρο Δ.Κ. Μελισσίων, στο Κλειστό Γυμναστήριο Δ.Κ. Νέας Πεντέλης, στο Κλειστό Γυμναστήριο Λυκείου Δ.Κ. Μελισσίων». Η μελέτη, προϋπολογισμού 12.351,44 ευρώ με ΦΠΑ, χρηματοδοτείται από πόρους της Περιφέρειας Αττικής.
Σκοπός της μελέτης είναι η αντικατάσταση των υπαρχόντων συστημάτων ψύξης – θέρμανσης σε αθλητικούς χώρους του Δήμου Πεντέλης με νέα, βασισμένα σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας (ΑΠΕ), προκειμένου να εξασφαλιστεί η μείωση των εκπεμπόμενων ρύπων καθώς και η εξοικονόμηση πόρων.
Συγκεκριμένα, η μελέτη αφορά στο Διασχολικό Αθλητικό Κέντρο Δ.Κ. Μελισσίων (περικλείεται από τις οδούς Παναγούλη, Υψηλάντου και Ανδρούτσου), στο Κλειστό Γυμναστήριο Δ.Κ. Νέας Πεντέλης (περικλείεται από τις οδούς Μεσολογγίου, Ραιδεστού, Παναγούλη και Λεωφόρο Ελ. Βενιζέλου) καθώς και στο Κλειστό Γυμναστήριο Λυκείου Δ.Κ. Μελισσίων (περικλείεται από τις οδούς Γεννηματά, Σάμου, Χατζηδάκη και Μπελογιάννη).
Τέλος, σημειώνεται ότι την ανάθεση εκπόνησης της μελέτης, την υπογραφή σύμβασης με τον ανάδοχο και την παραλαβή της αναλαμβάνει ο Δήμος Πεντέλης.

Share This