fbpx

Προγραμματική Σύμβαση με αντικείμενο την υλοποίηση του έργου με τίτλο «Διαμόρφωση τμημάτων Ο.Τ. 384 και Ο.Τ. 385, περιοχή Μυκονιάτικα, Δ.Κ. Αγίων Αναργύρων», προϋπολογισμού 660.000 ευρώ με ΦΠΑ, υπέγραψαν η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων – Καματερού, Νίκος Σαράντης. Το έργο χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους της Περιφέρειας Αττικής.
Πρόκειται για έργο ανάπλασης του χώρου πρασίνου – αθλοπαιδιών, της πλατείας και οδού της περιοχής παρέμβασης στα Μυκονιάτικα, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών. Συγκεκριμένα, οι παρεμβάσεις θα υλοποιηθούν στο νοτιοδυτικό άκρο του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού (οικοδομικά τετράγωνα 384 και 385).
Μεταξύ άλλων, θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες εργασίες: γενικές εκσκαφές και διαμόρφωση του φυσικού εδάφους, αποξηλώσεις ασφάλτου και κρασπέδων, διαμορφώσεις για δάπεδα από πλάκες και κυβόλιθους, κατασκευή γηπέδου βόλεϊ, κατασκευή ρείθρων, κατασκευή οδηγού όδευσης τυφλών, δαπεδοστρώσεις από κυβόλιθους – μάρμαρα, κατασκευή πάγκων καθιστικών, ενίσχυση του υφιστάμενου πράσινου καθώς και κατασκευή δικτύου ύδρευσης – άρδευσης – αυτόματου ποτίσματος.
Τέλος, τη δημοπράτηση, την υπογραφή σύμβασης με τον ανάδοχο, την επίβλεψη κατασκευής του έργου και την παραλαβή του αναλαμβάνει ο Δήμος Αγίων Αναργύρων – Καματερού.

Share This