fbpx

Την ολοκλήρωση του έργου της κατασκευής αγωγών αποχέτευσης λυμάτων στην Ε’ Δημοτική Κοινότητα του Δήμου Πειραιά εξασφάλισαν η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, με την υπογραφή της σχετικής Προγραμματικής Σύμβασης. Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 705.690,10 ευρώ με ΦΠΑ και θα χρηματοδοτηθεί έως του ποσού των 700.000 ευρώ από ίδιους πόρους της Περιφέρειας Αττικής και έως του ποσού των 5.690,10 ευρώ, από πόρους του Δήμου Πειραιά.
Πρόκειται για αναγκαίες συμπληρωματικές εργασίες που απαιτούνται για την άρτια ολοκλήρωση του έργου κατασκευής αγωγών αποχέτευσης λυμάτων στην Ε’ Δημοτική Κοινότητα του Δήμου Πειραιά. Η εκτέλεση των εργασιών θα πραγματοποιηθεί στις οδούς: Μεθώνης, Αίμου, Χαϊδαρίου, Παλαμηδίου, Ραιδεστού, Μπούρμπαχη, Βλαχάκου, Γλυκερίας, Θράκης, Μεγαλουπόλεως, Σπάρτης, Γυθείου, Παπαστράτου, Κριεζώτου, Βάσσου και Καπετάν Γέρμα.
Επισημαίνεται ότι το αρχικό ανατεθέν έργο για την κατασκευή αγωγών αποχέτευσης λυμάτων Δήμου Πειραιά έχει δημοπρατηθεί και εκτελείται από τον Δήμο Πειραιά, ενώ έπειτα από την υπογραφή της παρούσας Σύμβασης θα ολοκληρωθεί και θα παραδοθεί πλήρως λειτουργικό.

Share This