fbpx

Προγραμματική Σύμβαση με αντικείμενο την υλοποίηση του έργου «Εργασίες επισκευών και συντηρήσεων στο Αθλητικό Κέντρο Κορυδαλλού (Θεόδωρος Πούτος)», υπέγραψαν η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, ο Δήμαρχος Κορυδαλλού, Σταύρος Κασιμάτης και ο Πρόεδρος του Οργανισμού Άθλησης και Πολιτισμού Δήμου Κορυδαλλού, Γιώργος Μακρυνός. Το έργο, προϋπολογισμού 120.000 ευρώ με ΦΠΑ, χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους της Περιφέρειας.
Συγκεκριμένα, θα υλοποιηθούν αναγκαίες παρεμβάσεις για την εύρυθμη λειτουργία του Κλειστού Αθλητικού Κέντρου του Δήμου Κορυδαλλού (Θεόδωρος Πούτος), επί της οδού Σολωμού, καθώς το κτίριο του γηπέδου παρουσιάζει πολλά προβλήματα εξαιτίας της ελλιπούς συντήρησης των χώρων του επί μεγάλο χρονικό διάστημα.
Το έργο περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, αποκατάσταση της υγρομόνωσης στην οροφή της αίθουσας του γηπέδου, αντικατάσταση ξύλινων τοιχοπετασµάτων και σιδηρών θυρών της αίθουσας γηπέδου, επισκευή ξύλινου δαπέδου (παρκέ) γηπέδου, αντικατάσταση τμημάτων φθαρμένου δαπέδου (παρκέ) γηπέδου, τοποθέτηση πλακιδίων στα αποδυτήρια του κτιρίου του γηπέδου, χρωματισμούς. Ακολούθως, θα πραγματοποιηθούν σειρά ηλεκτρομηχανολογικών εργασιών: αντικατάσταση – απόφραξη σωλήνων απορροής ομβρίων, αντικατάσταση ηλιακών θερμοσυσσωρευτών στην οροφή του κτιρίου του γηπέδου, επισκευή του κεντρικού κλιματισμού όλων των χώρων του γηπέδου, αντικατάσταση κλιματιστικών μηχανημάτων κεντρικού κλιματισμού, έλεγχος και συντήρηση συστήματος πυρανίχνευσης και πυροσβεστικού συγκροτήματος.

Share This