fbpx

Προγραμματική Σύμβαση με αντικείμενο το έργο «Εργασίες συντήρησης και βελτίωσης αύλειων σχολικών χώρων σε σχολικά συγκροτήματα Δήμου Κορυδαλλού», προϋπολογισμού 233.000 ευρώ με ΦΠΑ, υπέγραψαν η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και ο Δήμαρχος Κορυδαλλού, Σταύρος Κασιμάτης. Το έργο χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους της Περιφέρειας.
Στόχος του έργου είναι η βελτίωση της ασφάλειας και της λειτουργικότητας των εξωτερικών αθλητικών χώρων έξι σχολικών συγκροτημάτων του Δήμου Κορυδαλλού, με γνώμονα την κάλυψη των αναγκών άθλησης και ψυχαγωγίας των παιδιών και των εφήβων. Συγκεκριμένα, θα υλοποιηθούν παρεμβάσεις για την αναβάθμιση των αύλειων χώρων στα εξής σχολικά συγκροτήματα: Το 1ο Δημοτικό Σχολείο Κορυδαλλού, το 5ο Δημοτικό Σχολείο Κορυδαλλού, το 16ο Δημοτικό Σχολείο Κορυδαλλού, το 1ο Γυμνάσιο «Αντώνης Σαμαράκης», το 4ο και 5ο Γυμνάσιο Κορυδαλλού καθώς και το 3ο – 4ο – 5ο Λύκειο Κορυδαλλού.
Το έργο αφορά στην αντικατάσταση υπαρχόντων φθαρμένων αθλητικών δαπέδων ή στην κατασκευή νέων αθλητικών δαπέδων σε αθλητικούς χώρους που δεν είχαν διαμορφωθεί ως τέτοιοι, καθώς και στην αντικατάσταση παλαιού ή εγκατάσταση νέου αθλητικού εξοπλισμού όπως μπασκέτες, ταμπλό, ιστοί βόλεϊ, προστατευτικά ασφαλείας κ.λπ. Τέλος, σημειώνεται ότι το έργο θα δημοπρατηθεί και θα εκτελεστεί από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Κορυδαλλού.

Share This