fbpx

Σταθερή και φέτος στην παρουσία της στη ρωσική αγορά, η Περιφέρεια Αττικής μετείχε στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού MITT στη Μόσχα (14 – 16 Μαρτίου) ως συνεκθέτης στο περίπτερο του ΕΟΤ. Πλήθος επισκεπτών και επαγγελματιών του τουρισμού είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν μέσα από το πλούσιο οπτικοακουστικό και έντυπο υλικό της, για τις πολλαπλές δυνατότητες που προσφέρει η Αττική στον επισκέπτη και να γευτούν μερικά από τα τοπικά προϊόντα.
Στόχος της Περιφέρειας Αττικής, στο πλαίσιο της τουριστικής προβολής της (2017 – 2020), είναι η ενημέρωση της ρωσικής αγοράς, για τους λιγότερο γνωστούς προορισμούς, όπως για παράδειγμα τα κοντινά νησιά του Αργοσαρωνικού και η Αττική Ριβιέρα.
Η τουριστική προβολή της Περιφέρειας Αττικής στην έκθεση MΙΤΤ 2017 αφορούσε διάφορες μορφές θεματικού τουρισμού, όπως τις θαλάσσιες δραστηριότητες, την τοπική γαστρονομία, τα πολιτιστικά δρώμενα κ.ά., που μπορούν να περιλαμβάνονται σε ένα ολιγοήμερο ταξίδι διακοπών (short break) στην Αττική καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, για όλες τις προτιμήσεις και δυνατότητες των επισκεπτών.
Η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος Τουρισμού κα Ελένη Δημοπούλου δήλωσε σχετικά: «Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες από το γραφείο του ΕΟΤ Μόσχας αλλά και από συνεργάτες μας επαγγελματίες και δημοσιογράφους του τουρισμού στη Μόσχα, η ζήτηση (προκρατήσεις) για τη χώρα μας και για την Αττική κινείται σε διψήφιο ποσοστό».
Να σημειωθεί ότι οι εκπρόσωποι της Περιφέρειας Αττικής συνεργάστηκαν και πρότειναν στην ελληνική πρεσβεία, το προξενείο και τον ΕΟΤ στη Μόσχα, ενδιαφέρουσες δράσεις για το Έτος Τουρισμού Ελλάδας – Ρωσίας (Οκτώβριος 2017 – Σεπτέμβριος 2018).

Share This