fbpx

Η Περιφέρεια Αττικής αλλάζει το κέντρο της Αθήνας με παρεμβάσεις σε κομβικές οδούς του κέντρου, που ανήκουν στην αρμοδιότητά της, με πρώτη προτεραιότητα την ασφάλεια των μετακινήσεων των πολιτών.
Ειδικότερα, σήμερα 12 Αυγούστου παραδίδεται στην κυκλοφορία η οδός Αιόλου ύστερα από την ολοκλήρωση των εργασιών αντικατάστασης του οδοστρώματος και επαναρύθμισης των φωτεινών σηματοδοτών. Η συγκεκριμένη χρονική περίοδος επιλέχθηκε σκόπιμα προκειμένου να μην ταλαιπωρηθούν οι πολίτες.
Οι εργασίες αυτές υλοποιούνται στο πλαίσιο επισκευής και συντήρησης των κεντρικών αρτηριών του κέντρου της Αθήνας. Ήδη έχει αντικατασταθεί το επικίνδυνο οδόστρωμα στις πιο πολυσύχναστες οδούς της Αττικής και συγκεκριμένα στις κεντρικές αρτηρίες, όπως η Σταδίου, η 3η Σεπτεμβρίου, Φιλελλήνων, Β. Αμαλίας, Ομόνοια. Παράλληλα έχει ξεκινήσει η χάραξη κίτρινης διαγράμμισης, ύστερα από υποδείξεις της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, για την αποτροπή παράνομων σταθμεύσεων επί του κρασπέδου των πεζοδρομίων, η οποία έχει ήδη ολοκληρωθεί στην οδό Πανεπιστημίου.
Με τις εργασίες αυτές ολοκληρώνεται ένας κύκλος πλήρους αποκατάστασης και συντήρησης των κεντρικών αρτηριών της πρωτεύουσας, άκρως απαραίτητης για την ασφάλεια των πολιτών.

Share This