fbpx

Προγραμματική Σύμβαση με αντικείμενο το έργο «Επισκευή αύλειων χώρων σχολικών κτιρίων του Δήμου Γαλατσίου», συνολικού προϋπολογισμού 165.000 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ), υπέγραψαν η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, και ο Δήμαρχος Γαλατσίου Γιώργος Μαρκόπουλος.
Το έργο, το οποίο χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους της Περιφέρειας Αττικής, αφορά σε παρεμβάσεις σε σχολεία του Δήμου Γαλατσίου, και συγκεκριμένα στο 9ο Δημοτικό επί της οδού Ηροδότου 3, στο 2ο – 8ο Δημοτικό επί της οδού Δρυόπιδος 9 καθώς και στο 11ο Δημοτικό επί της οδού Κυμοθόης 16.
Στόχος του έργου είναι η αποκατάσταση κάθε είδους φθορών που έχουν δημιουργηθεί λόγω χρόνου από την καθημερινή και συνεχή χρήση τους, και η διαμόρφωση τους ώστε να εξασφαλίζουν την ασφάλεια των συνθηκών χρήσης τους από τους μαθητές. Συγκεκριμένα, περιλαμβάνει εργασίες στους αύλειους χώρους των σχολείων, οι οποίοι λειτουργούν πλέον των 10 ετών και αφορούν, μεταξύ άλλων, σε επίστρωση αθλητικού δαπέδου, συντήρηση αθλητικού εξοπλισμού, εξωτερικούς χρωματισμούς, επισκευή – αποκατάσταση δικτύου απορροής ομβρίων καθώς και συντήρηση καθιστικών. Τέλος, σημειώνεται ότι το έργο θα δημοπρατηθεί και θα εκτελεσθεί από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Γαλατσίου.

Share This