fbpx

0022
Περιοδεία στον δήμο Αμαρουσίου έκανε σήμερα η υποψήφια Περιφερειάρχης Αττικής, επικεφαλής του συνδυασμού «Δύναμη Ζωής», Ρένα Δούρου. Η Ρ. Δούρου περπάτησε στο εμπορικό κέντρο της πόλης και συναντήθηκε με μαζικούς φορείς του Αμαρουσίου.
Συγκεκριμένα συναντήθηκε με την πρόεδρο του Συλλόγου Εργατικών Πολυκατοικιών Αμαρουσίου, Σμαρώ Κιούση, με μέλη του συλλόγου Ψαλιδίου, με την πρόεδρο του συλλόγου «Κασταλία», Δήμητρα Κρεκούκια, με τον πρόεδρο του σωματείου Εργαζομένων του δήμου, Νίκο Καλλιμάνη, με την  πρόεδρο του Εξωραϊστικού Συλλόγου Αναβρύτων, Άγιος Δημήτριος, Βασιλεία Σκότη, με τον πρόεδρο της Ένωσης  Κεραμιστών και Αγγειοπλαστών, Νίκο Βαλάτο, με τον πρόεδρο της Ένωσης Γονέων Αμαρουσίου, Βασίλη Μπούρα, με τον γραμματέα του Συλλόγου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αμαρουσίου, Γιώργο Κοκκινομηλιώτη, με τον ταμία του ΔΣ του εξωραϊστικού και εκπολιτιστικού συλλόγου Στούντιο Α’, Βασίλη Τριανταφυλλόπουλο, και με τον Ευάγγελο Αρώνη από την Β’ ΕΛΜΕ Ανατολικής Αττικής.
Η Ρένα Δούρου, αφού τόνισε ότι «ο δικός μας αγώνας ξεκινά στις 26 Μάη», τόνισε:
«Εμείς με αλληλεγγύη και αυτοί με τους εργολάβους και τα συμφέροντα. Εμείς με ένα φυλλάδιο και αυτοί με τις εφημερίδες και τα ΜΜΕ τους».
«Αν καταφέρουμε να επιλύσουμε τα λεγόμενα ‘μικρά’ ζητήματα της μεταφοράς των μαθητών, της σίτισης των απόρων, της κοινωνικής στέγης, κ.α., τότε θα βάλουμε τις βάσεις για μια νέα διοίκηση που θα αφορά στη μισή πατρίδα».
«Έχω το οπλοστάσιο των αγώνων μας, των προτάσεων των δικών μας τεχνοκρατών».
«Κάνουμε την προσπάθεια να αποκτήσει η πολιτική το περιεχόμενο που της πρέπει: συμμετοχή, αλληλεγγύη, αξιοπρέπεια».
«Ο απερχόμενος περιφερειάρχης και ο πρωθυπουργός μιλάνε για πλεόνασμα. Μάλλον έχουν τον ίδιο σύμβουλο επικοινωνίας».
«Η Αριστερά θεωρούσε ανέκαθεν τη διαβούλευση με τους πολίτες ως τη βάση για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, το κύτταρο της άμεσης δημοκρατίας. Σήμερα αυτή η διαβούλευση είναι απαραίτητη προϋπόθεση όλης της ευρωπαϊκής νομοθεσίας».

Share This