fbpx

nkvnstΣε πανστρατιά και αγώνα για τις εκλογές καλεί τα μέλη και τους φίλους του ΣΥΝ ο πρώην πρόεδρος του κόμματος, Ν. Κωνσταντόπουλος, μέσω του ρ/σ “ΣΚΑΪ”.
“Είναι η ώρα που πρέπει τα μέλη και οι φίλοι του ΣΥΝ να δώσουν σκληρό αγώνα”, σημείωσε, για να προσθέσει ότι “η ανανεωτική αριστερά έχει άλλη αντίληψη για την πολιτική, για την εσωκομματική δημοκρατία και τον τρόπο που λαμβάνονται οι αποφάσεις”.”Πρέπει ο ΣΥΝ να κάνει τα αδύνατα δυνατά”, συνέχισε στην ίδια συνέντευξη ο Ν. Κωνσταντόπουλος, “γιατί δεν πρέπει να κάνουμε δώρο σε κανέναν, δεν πρέπει να πλήξουμε καταστροφικά τον εαυτό μας”.
Ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΝ εκτίμησε ότι “βρισκόμαστε μπροστά σε μια περίοδο κατά την οποία οι εξελίξεις, οι εκλογές, η κυβέρνηση που θα προκύψει, οι συσχετισμοί των κομμάτων έχουν έντονα μεταβατικό χαρακτήρα, έχουν ήδη φανερή μεταβατική δυναμική”. Σημειωτέον ότι η συνέντευξη του πρώην προέδρου του ΣΥΝ δόθηκε την ημέρα που ορισμένα ΜΜΕ “σπεκούλαραν” με το ενδεχόμενο να κατέλθει στις εκλογές ως υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ.
Ακούστε τις δηλώσεις του κάνοντας κλίκ εδώ.

Share This