Προτάσεις

«Το Ελληνικό Δεν Πωλείται»

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΗ Ρένα Δούρου, υποψήφια Περιφερειάρχης Αττικής και βουλευτής Β΄ Αθήνας και η βουλευτής Β΄Αθήνας Νάντια Βαλαβάνη θα μιλήσουν την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014 (καταληκτική ημερομηνία για τις δεσμευτικές προσφορές για το Ελληνικό) σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ με τίτλο: «Το Ελληνικό Δεν Πωλείται»

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί. στο Δημαρχείο Ελληνικού-Αργυρούπολης (Κύπρου 68, Αργυρούπολη) στο αμφιθέατρο Μίκης Θεοδωράκης) στις 7 μ.μ.. και θα ξεκινήσει με χαιρετισμό του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα.

Εκδήλωση της ευρωομάδας της Αριστεράς GUE/NGL

GUE_NGLΕκδήλωση της ευρωομάδας της Αριστεράς GUE/NGL και του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Χουντή στην Αθήνα, στις 20 και 21 Φεβρουαρίου 2014

Διήμερη εκδήλωση με θέμα «Οικονομική κρίση και οι επιπτώσεις των πολιτικών της Τρόικα, Δικαιώματα και η ελευθερία του Τύπου» θα πραγματοποιηθεί με πρωτοβουλία της ευρωομάδας της Αριστεράς και του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Χουντή, στο Ελληνικό Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (Λεωφόρος Αμαλίας 8), στις 20 και 21 Φεβρουαρίου.
Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν και θα μιλήσουν ευρωβουλευτές της Αριστεράς από Γερμανία, Γαλλία, Κύπρο, Ισπανία και Πορτογαλία, πανεπιστημιακοί και πολιτικοί. Στην έναρξη της εκδήλωσης θα απευθύνει χαιρετισμό η Πρόεδρος της ευρωομάδας της Αριστεράς Gabi Zimmer και ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

Το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης έχει ως εξής: Συνέχεια…

«Γιούντιν, μια γυναίκα από τη Θεσσαλονίκη»

Πρόσκληση ΓιούντινΤην Πέμπτη, 23/1/2014, στις 7,30 μ.μ. στο βιβλιοπωλείο ΠΑΠΥΡΟΣ, θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου του Γιώργου Ρωμανου, «Γιούντιν, μια γυναίκα από τη Θεσσαλονίκη»

Την παρουσίαση θα κάνουν η Ρένα Δούρου, βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ και ο Γιώργος Σταμούλης, καθηγητής Μ.Ε. Αποσπάσματα θα διαβάσουν οι ηθοποιοί Ματίνα Καρρά και Γιώργος Γεωγλερής.

Το βιβλιοπωλείο βρίσκεται στους Αμπελοκήπους, Μαιανδρουπόλεως 43, τηλ. 210/6917027 και 6972603737.

Πρόκειτψαι για ένα πολυεπίπεδο μυθιστόρημα, αμιγώς λογοτεχνικό, δομημένο με σύγχρονες αφηγηματικές τεχνικές. Και, με γλωσσικό χειρισμό που έχει άμεση σχέση με την οργανική γλώσσα της πεζογραφίας και την λογοτεχνικότητα. Συνέχεια…

«Κυβέρνηση της Αριστεράς. Δρόμος για το μέλλον ή παρένθεση;»

ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟOι εκδόσεις Τόπος και ο ραδιοφωνικός σταθμός 105,5 Στο Κόκκινο καλούν στην παρουσίαση του βιβλίου «Κυβέρνηση της Αριστεράς. Δρόμος για το μέλλον ή παρένθεση;», την Τρίτη 21 Ιανουαρίου, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20).

Θα μιλήσουν:

Λεωνίδας Βατικιώτης, επισκέπτης καθηγητής Οικονομικών στο Free Varna University της Κύπρου,

Ρένα Δούρου, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ,

Γιάννης Δραγασάκης, Αντιπρόεδρος της Βουλής, μέλος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ,

Σοφία Σακοράφα, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ,

Γιάννης Τόλιος, μέλος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ.

Τη συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Κώστας Αρβανίτης, διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού 105,5 Στο Κόκκινο.